webdesign responsive

Uw bedrijf of uw product promoten via internet

web design responsive PortofolioVia een website kunt u perfect uw bedrijf, vereniging of uw product onder de aandacht brengen bij een groot publiek.

Het is echter van levensbelang dat u site er goed uit ziet, vergelijk het met een showroom / etalage. Ziet het er niet uit, dan komen de klanten niet binnen.

Daarnaast moet de website goed vindbaar zijn op het net, denk aan zoekmachines! Wat heeft u aan een mooie site als er geen bezoekers komen!

En niet vergeten, uw website moet ook op een mobiel device goed gezien (responsive) kunnen worden, iets dat vaak vergeten wordt. Vergelijk het met een showroom/etalage zonder lampen.

Wij maken in overleg met u een complete website in uw huis style en zorgen voor de zoekmachine optimalisatie (SEO).

Het lijkt zo simpel
Het kan steeds makkelijker, met een paar muisklikken zet u een website neer, maar vergis u niet! Het is van belang dat u met een betrouwbare partner in zee gaat zodat u er geen omkijken naar heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van content management websites, in begrijpelijke taal een site die u zelf op eenvoudige wijze kunt aanpassen en onderhouden. Hierdoor blijft uw site up-to-date en dus interessant voor uw bezoekers, daarnaast houd u uw kosten in de hand en kan u snel inspelen op veranderingen in uw bedrijf.

web design responsive voor mobiele apparaten / handysMobiele apparaten
Gemiddeld bekijken 50% van de bezoekers uw site op een smartphone, tablet of ander mobiel apparaat met Touch Screen. Deze groep moet u dus niet onderschatten en zeker niet vergeten!

Veel websites zijn niet geschikt om goed te bekijken op een kleiner apparaat. De indeling moet namelijk anders zijn omdat het scherm veel kleiner is, in vaktermen heet dit responsieve.

Ook het menu van de site moet anders zijn, klikken is namelijk niet simpel terwijl scrollen juist wel makkelijk te doen is. Wij maken daarom gebruik van een srol menu op het moment dat de site detecteert dat er gekeken wordt op een kleiner scherm.

Dankzij deze techniek zullen delen van uw site bijvoorbeeld onder elkaar te zien zijn. Als deze techniek niet gebruikt wordt komen er de bekende schuifbalken in beeld en dat wil je niet op je iPhone.

Heeft u al een website? Doe hier de test hoe uw website er uit ziet als het scherm kleiner wordt.

web design responsive SEO Search Engine OptimizationZoekmachines (SEO)
Zoekmachines zijn niet meer weg te denken, de meeste bezoekers zullen via bijvoorbeeld Google naar een product of dienst zoeken, ze kennen u immers nog niet. Ook social media (facebook, Twitter enz.) is erg belangrijk, en alles linkt naar mekaar.

Het is daarom van levensbelang dat uw site goed gevonden wordt in Google, hoe hoger hoe liever in de zoekresultaten. Zonder Google zal uw site veel minder nieuwe bezoekers trekken dat resulteert in minder nieuwe klanten dus minder omzet.

Nu wil natuurlijk iedereen op nummer één komen en dat gaat natuurlijk niet, er is immers maar één eerste plek. Maar er zijn veel trucks die we voor u kunnen uithalen zodat u wel hoog komt.

Veel mensen zoeken namelijk niet meer op één woord maar een combinatie van woorden. Denk aan het zoekwoord “auto”, je krijgt veel te veel resultaten waar je niets aan hebt. Er zal dus altijd één of meerdere worden achter komen zoals auto reparatie, auto onderdelen dit bijvoorbeeld gecombineerd met een merk, plaats of provincie.

U snapt nu dat de grootste klus is het uitzoeken met welke woorden men uw product zullen zoeken. Als we die in kaart hebben gebracht dan weten we ook hoe we uw site goed gevonden kunnen laten worden.

Als platform gebruiken wij één van de meest gebruikte platformen, het open source programma WordPress. Van oorsprong is dit een weblog platform maar leent zich perfect om een website mee te maken.

Dankzij templates is de site aan te passen aan uw wensen qua uiterlijk. En als u later wat nieuws wilt is het een kwestie van een andere template waarna uw site er als nieuw uit ziet zonder dat u de teksten hoeft aan te passen.

Stof om na te denken
We hopen dat we u een beetje aan het denken hebben gezet en hebben aangetoond hoe belangrijk het is om een goede website te maken en niet zomaar iets online te zetten. We begrijpen dat het inmiddels u ook duizelt van alle mogelijkheden. Daarom helpen wij u graag een goed eindproduct neer te zetten.

We hebben een aantal pakketten samengesteld voor een vast bedrag. U weet van te voren wat u krijgt en wat het kost, u staat dus niet voor onverwachte kosten! Het overzicht van de mogelijkheden vindt u hier

Web design responsive