Radio stream goedkoop

Internet radio zonder datalimietRadio stream goedkoop shoutcast streaming

Radio stream goedkoop shoutcast streamingDankzij het internet is het makkelijker dan ooit om spraak / muziek van plek één naar plek twee te brengen (streaming).

Waarschijnlijk denkt u gelijk aan internet radio maken, logies aangezien we dagelijks luisteren via het internet radiostations.

Het internet is meer en meer een medium geworden om radio te maken. Het maakt niet meer uit waar uw luisteraars zitten, iets wat met (fm) zenders wel anders is.

Maar er zijn meer mogelijkheden, denk aan kerkradio / kerktelefoon. Dankzij het streamen kunnen mensen die slecht te been zijn gewoon meeluisteren zonder dat u hoge kosten hoeft te maken.

Radio stream goedkoop shoutcast streamingEen eigen radio stream goedkoop beginnen is bij ons zeer eenvoudig en kan al vanaf € 19,95 per maand compleet met website, domein en hosting! Radio streaming ook wel SHOUTcast radio in de volksmond is bij ons in voordelige & vertrouwde handen.

U krijgt bij ons standaard een kwaliteit van 192 Kbps, uw station zal perfect klinken.

Geen datalimiet*
Goed om te weten is dat u bij ons geen datalimiet (verborgen kosten) heeft op uw mp3 stream. Veel aanbieders zeggen 100 slots (luisteraars die tegelijk kunnen luisteren) maar hanteren daarnaast een maximale datalimiet. Ben je er overheen dan krijg je gepeperde rekening!

Uw eigen radio stream goedkoop streamen?
wij regelen het voor u!

Compleet pakket
internet radio maken

Alles wat je nodig heb ik één doordacht pakket, je hoeft je nergens meer druk over te maken en kan gelijk met je hobby beginnen.

Je website is bereikbaar op je eigen .nl domein naam (bv radio123.nl) compleet met alle snufjes speciaal gemaakt voor internet radio stations. Je kan zelf eenvoudig je programmering en je DJ informatie online zetten.

Alles zit in één vast maandbedrag op de Buma en Sena rechten na.

Demo-website

 


Betaald u 12 maanden in één keer, dan krijgt u bovenop de al lage prijs nog eens extra korting!

 

Meer info nodig?
lees ook even de meest gestelde vragen.

Alle kosten op rij
Standaard in het pakket:
Slots: 50

Auto-DJ: 2000 MB
Data limiet: geen
Max rate: 192Kbps
Website met .nl naam
Toegang tot stream control panel
Toegang tot website control panel
Optie’s € / maand
Slots: 100 + € 4,50
Slots: 200 + € 12,50

Slots: 499 + € 29,95
Auto-DJ: 10000 MB + € 4,95
Auto-DJ: 15000 MB + € 8,95
Dagelijkse backup van de website + € 1,99
Update’s & nieuwe snufjes van de website + € 4,95
E-mail adres + webmail (online mail bekijken) + € 1,99
Domein naam geen .nl (com, org, net of EU) € 6,- (per jaar)

v.a. € 21,95

Let op: je gaat een overeenkomst aan van minimaal 12 maanden.
De eerste betaling is voor 6 maanden, deze dient in 1 keer betaald te worden.
Hierna kunt u per maand betalen!

Korting bij langere looptijd:
Setup kosten € 35,- éénmalig
1 maand € 24,45 (per maand)
12 maanden € 2,50 korting per maand
Prijzen zijn Incl. btw per maand
bestell-icon

Alles in 1 internet radio pakket
zelf internet radio maken

Internet radio maken wordpress templates radio stationEr komt nogal wat kijken bij het opzetten van een radio station. Naast natuurlijk je studio en je muziek moeten je luisteraars je kunnen horen en zien op het internet.

De meeste realiseren het zich niet maar een website maak je niet even snel, zeker niet als je professioneel voor de dag wil komen. En er één laten maken kost je veel geld.

Je hebt veel nodig zoals een live player op je site, scripts voor diverse players, welke plaat draait er nu, en dat moet ook allemaal werken op alle computers en mobiele apparaten (ipads, smartphones enz.).

Wat zit er allemaal in het pakket:

 • 2000MB auto DJ
 • Website hosting (normaal € 71,- / jaar)
 • Je eigen .nl domein naam (normaal € 9,95 / jaar)
 • 50 slots streaming pakket (normaal € 114,- / jaar)
 • Een complete professionele website (normaal € 499,-)

Kortom zelf internet radio maken was nog nooit zo eenvoudig want alles wat je nodig hebt zit er in. Het enige dat je nog moet doen is de site aanpassen met je eigen teksten, programma’s & DJ’s. Je moet wel zelf een Buma & Sena licentie regelend, die hebt je nodig om muziek via het internet te mogen uitzenden.

De website is door ons op maat geschreven voor internet radio stations Shoutcast 1. Het draait op het populaire CMS platform WordPress, hierdoor heb je de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een website te bouwen die je radiostation verdiend die ook nog eens goed gevonden wordt door Google.

Dankzij onze ervaring heeft u een professionele website met alles wat je nodig hebt om goed voor de dag te komen. Er zit zelfs een like mogelijkheid in voor je facebook pagina. En mis je iets dan mag je het ons altijd laten weten!

Radio stream goedkoop shoutcast streaming

Geïntegreerde functies:
We zeiden het al, alles wat je nodig hebt zit in de site.
Een kleine opsomming van de mogelijkheden:

 • Welke plaat draait er nu op de radio
 • Contact pagina met luxe invoervelden
 • Luxe verzoekplaat aanvraag formulier
 • Welke platen er recentelijk gedraaid zijn
 • Web live player (op de site en als pop out)
 • Geschikt voor mobiele apparaten (responsieve)
 • Statistieken van je bezoekers per dag en maand
 • Scripts voor diverse audio players (iphone, winamp enz.)

Zit er een chatbox bij?
Nee, er zijn gratis varianten op het net die eenvoudig in je site zijn te integreren.

Moet ik zelf nog iets doen?
Ja natuurlijk, je site moet worden opmaakt denk aan de programmering, je dj’s enz.. Daarnaast dien je zelf de afbeelding boven in de website te maken, aan de hand van deze afbeelding maken wij de kleurstelling van de site.

Hoe kunnen we het doen?!
We horen het zo vaak, hoe kunnen jullie het doen, wel eigenlijk kan het niet maar toch doen we het. Er zijn wel een paar spelregels aan verbonden: Je krijgt een gebruikers recht van de website, je huurt dus de website en dat kan alleen als je bij ons het complete pakket afneemt.

De minimale looptijd van de dienst is 1 jaar en de prijs is bij een jaarbetaling. Natuurlijk kan je ook per maand, 3 maanden of 6 maanden betalen, er komen dan wel iets aan kosten bij voor de boekhouding en iDEAL kosten te dekken.

Radio stream goedkoop shoutcast streaming

AutoDJ
De autoDJ is handig is om de nacht programmering te vullen, je station moet immers wel 24 uur per dag 7 dagen in de week in de lucht zijn.

Veel extra’s
Bij de meeste zijn het optie’s, dus betalen maar bij ons krijgt je het gewoon gratis.

De autoDJ al met bijna 2Gig opslag zit bij elk pakket net als het gebruik van het control panel. Hierin kunt u veel instellen zoals de autoDJ maar ook gebruikers namen zodat u elke DJ zijn eigen inlog code heeft (en dus ook kan blokken mocht het nodig zijn).

 

Internet radio maken
Radio stream goedkoop