Meest gestelde vragen over ons alles in 1 internetradio pakket:

Kan ik zelf de website installeren via sitebuilder

Nee dat hoeft niet, wij installeren de website en zetten uw stream informatie er in. Ook uw facebook (als u die gebuikt) en buma /sena nummer integreren wij. U hoeft dus zelf geen site te installeren alleen maar aan te passen met uw station & DJ informatie informatie

Kan ik zelf dingen / scripts aan de website toevoegen

Ja, u krijgt toegang tot een content management systeem waar u zelf eenvoudig foto’s en teksten kan toevoegen. Ook aanmaken van meerdere paginas is een fluitje van een cent. Dankzij de variabele widgets (stukjes verplaatsbare code) kunt u zelf html of php code toevoegen op diverse plekken op de site.

Kan ik sam broadcaster gebruiken?

Ja, het is aan u hoe u de studio inricht en welke software u gebruikt. Als u nog geen programma heeft kijk dan eens naar radio-dj, heb daar zelf zeer goede ervaringen mee en het is gratis. U krijgt van ons een ipadres en een poort nummer, deze geeft u in de software in die u gebruikt waarna u online bent met uw station.

Ik heb meerdere dj’s hoe werkt dat?

U krijgt van ons toegang tot een control panel waar u zelf DJ’s kan aanmaken. Elke DJ heeft zijn eigen login die u ook kan wissen indien het nodig mocht zijn

Zijn de kosten van Buma / Sena inbegrepen?

Helaas niet, de grootste kosten die u heeft zijn niet wij maar de auteursrechten organisaties.De Sena rechten variëren tussen de € 33,- & € 46,- per maand afhankelijk van het aantal luisteraars. De Buma rechten zijn afhankelijk of u reclame gaat maken (op de radio en/of website) € 28,31 of € 58,50 per maand.

Is een provider die stream i.c.m. Buma / Sena rechten aanbied niet goedkoper

Nee zeker niet, men doen alsof ze dat zijn zeker niet. Meestal betaal je voor andere dingen zoals dataverkeer, autoDJ. De kosten van de stream zijn maar een heel klein stukje van de kosten, hierop is bijna niets te verdienen. Als je de kosten eerst omhoog doet en dan korting geeft lijkt het goedkoper maar dat is het niet! Als u meerdere maanden tegelijk betaald krijgt u wel extra korting bij ons.

Hoe lang duurt het voor ik kan beginnen?

Dat kan redelijk snel, u geeft ons opdracht waarna u de kosten kan voldoen. Na ontvangst van uw betaling registreren wij de gewenste .nl domein naam en zetten de website voor u neer en u krijgt de inlog gegevens waarna u zelf de gewenste kleurstelling en uw facebookadres kan ingeven.

Hoe lang zit ik aan het contract vast?

U begrijpt dat het neerzetten van uw website plus het invoeren van uw gegevens niet kan voor het éénmalig bedrag. Daarom gaat u een minimale looptijd van 12 maanden met ons aan, voor de duidelijkheid dat geldt alleen voor onze kosten dus niet voor de Buma / Sena kosten!

Betaal ik kosten voor de website?

Alle kosten zitten in het pakket, de website, hosting van de website en de kosten van de .NL domein zijn dus inbegrepen in de prijs.

Zijn updates inbegrepen?

De standaard updates van wordpress kunt u zelf doorvoeren, de updates van het door ons geschreven template zitten niet in het pakket. U kunt voor een klein bedrag per maand een abonnement afsluiten zodat u alle nieuwe snufjes/aanpassingen krijgt.