Goede website hosting

Uw eigen website

Goede website hosting serverruimteOm uw website zichtbaar te krijgen op het internet heeft u een webserver nodig die verbonden is met het internet.

Uw website is een verlengstuk van uw showroom en geeft u de mogelijkheid om extra verkopen te genereren. Goede website hosting is van levensbelang!

Een website die traag is of zelfs regelmatig offline gaat kost klanten. Vergelijk dit met rijen voor de kassa, niemand wacht graag.

Onze servers staan overigens in Nederland en zijn met SSD drives om maximale snelheid te verzekeren. Indien gewenst helpen wij u om uw website te optimaliseren waardoor u verzekerd bent van een snelle en betrouwbare website.

Tegenwoordig zijn er veel goedkope providers die hebben hun servers in Amerika hebben staan of veel te veel sites op één server stoppen waardoor de snelheid van uw site behoorlijk langzaam is.

Dit heeft niet alleen als nadeel dat (toekomstige) klanten langer moeten wachten voordat uw site geladen wordt en misschien wel weg klikken. Een trage website heeft ook nadelige gevolgen voor uw Google rating!

Een overzicht van onze hosting pakketten

Instap
SSD diskruimte: 500MB
Data limiet: fup
Domeinnamen: 1
Subdomeinen: 1
Databases: 1
E-mailadressen: 1

€ 7,95
per maand

Basis
SSD diskruimte: 1000MB
Data limiet: fup
Domeinnamen: 2
Subdomeinen: 5
Databases: 3
mailadressen: 5

€ 11,95
per maand

Plus
SSD diskruimte: 1500MB
Data limiet: fup
Domeinnamen: 4
Subdomeinen
Databases: 8
mailadressen: 15

€ 17,95
per maand

Pro
SSD diskruimte: 2500MB
Data limiet: fup
Domeinnamen: 6
Subdomeinen: 25
Databases: 12
mailadressen: 50

€ 25,95
per maand

 

Goede website hosting